SKIFT tandlæge TIL Strandby tandklinik

Nemt og hurtigt
HØJ KVALITET TIL FAIR PRISER
Vi er dedikerede til at give dig og alle vores andre patienter en ekstraordinær god oplevelse og behandling, hver gang du besøger os. Det er derfor, vi elsker vores arbejde.
TRYGHED HELE VEJEN IGENNEM
Når du vælger os som din foretrukne tandlæge, bliver du behandlet, som vi selv vil behandles. Hos os er du i centrum, og vi giver os altid tid til at informere dig grundigt.
Previous
Next
tandlæge med tillid

Det er vigtigt at du har en tandlæge du føler dig tryg ved, og som lytter til dine behov og ønsker. Tillid og tryghed er især vigtigt, hvis du lider af tandlægeskræk. Det er også netop de to faktorer der er vigtige, når man skal opbygge tiltro til et nyt menneske.

Hos Strandby Tandklinik vil vi gøre alt hvad vi kan for at dit tandlægebesøg bliver så behageligt som overhovedet muligt. Du er i centrum, og vi kun beslutninger om din behandling i dialog med dig.

Sammen finder vi den bedste løsning for dig og dine tænder.

IMG20220524122743

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til
vores behandlinger

Ring på 98 48 20 11
info@strandby-tandklinik.dk

Tandlæge til fair priser

Hos Strandby Tandklinik udfører vi tandbehandlinger af højeste kvalitet til fair priser.

På vores side om priser kan du læse mere om tilskud fra sygeforskring “danmark” og økonomisk tilskud fra staten.

Særligt fokus på
tandlægeskræk

Næsten 50% af danskere lider af tandlægeskræk og det er derfor ikke noget at være flov over. Vi møder dagligt patienter, som har særlige behov for at føle sig trygge i tandlægestolen. Dem imødekommer vi altid.

Hele teamet hos Strandklinik, både klinikassistenter, tandplejere og tandlæge er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Det er vigtigt at du fortæller os om din tandlægeskræk, så vi kan sætte den nødvendige tid af og sørge for du får en god og tryg oplevelse hos tandlægen.

Hvis man undgår at gå til tandlægen kan det have alvorlige konsekvenser. Tænderne bliver ødelagt og kan til sidst falde ud. Det er ikke kønt, og det er også ubehageligt når det f.eks. går ud over tyggefunktionen.