Om os

Vi er din tandlæge i Strandby
IMG20220524130944

Vores personale

Mikols - personalebillede

Miklos Daradics

Klinikejer og tandlæge

Miklos er uddannet i 2014 på det anerkendte Semmelweis University i Budapest. Han har haft sin egen private klinik i Budapest i 6 år, og flyttede i 2022 til Danmark som ny ejer af Strandby Tandklinik. Miklos er særligt god til at diagnostisere tandproblemer og behandle dem præventionelt.

Sofie Kristensen

Tandplejer

Sofie er uddannet Tandplejer fra Århus Universitet i 2017. Sofie har 3 års erfaring fra en klinik i Aalborg. Hun udfører tandeftersyn og tandrensninger, samt planlægger og udfører parodontosebehandlinger.

Sofie startede på klinikken september 2020.

Sofie er på Barsel og er tilbage i November 2022.

Anuja Annalingam

Klinikassistent

Anuja er uddannet klinikassistent fra Dental college i Aalborg i 2017. I vi møde Anuja i receptionen og når I ringer til klinikken.

Anuja startede på klinikken januar 2020.

Anuja er på barsel og kommer tilbage i December 2022.

Mille Mouritsen

Klinikassistent

Mille er uddannet klinikassistent fra Dental college Aalborg i 2016. Mille har 4 års erfaring fra en klinik i Frederikshavn. I vil møde hende i receptionen. Mille varetager alt det administrative og varebestilling.

Mille startede på klinikken Februar 2022.

Lili Laura Varga

Klinikassistentelev

Lili er elev på klinikken og er færdiguddannet til April 2023. I vil møde hende ved stolen, hvor hun assisterer Miklos.

Lili startede på klinikken januar 2020.

Om klinikken

Strandby er en mindre by, som ligger i forlængelse af Frederikshavn. Klinikken ligger i et parcelhuskvarter på Haldsvej 43. Klinikken er oprindeligt lavet i parcelhus form, men tilegnet til at være en tandlægeklinik med 3 behandlerrum. Den har hjemmets rumlige atmosfære og de ting man kan forvente af en moderne tandlægeklinik.

Klinikken er bygget i smuk, rød mursten og vi har valgt at vedligeholde den fremragende arkitektur fra 1977. Vi har valgt at indrette klinikken moderne, og samtidig beholde dele af 70’er stilen f.eks. med vores gule lamper.

Når du træder ind på klinikken, vil du opleve et venligt, hjemligt og intimt miljø.