priser på vores
tandbehandlinger

Høj kvalitet til fair priser

Prisliste på tandbehandlinger

Hos Strandby Tandklinik udfører vi tandbehandlinger af højeste kvalitet til fair priser. Her ser du vores priser på faste ydelser.

Prisen på mange ydelser hos danske tandlæger er fastsat af sygeforsikringen. Herunder f.eks. et tandeftersyn, tandrensninger og røntgenbilleder. Priserne på disse behandlinger er det samme hos alle danske tandlæger.

Andre ydelser (dem du ser nedenfor) varierer fra tandlæge til tandlæge. Prisen afhænger af tidsforbrug og materiale- og teknikudgifter til tandbehandlingen.

logo-1

Vi er medlem af Tandlægeforningen.

Sygeforskringen “danmark” giver tilskud til tandbehandlinger. Tryk her for at læse mere.

Priser på tandlægeydelser (priserne er vejledende):

Flerfladet plastfyldning

Treleddet bro:

Brobehandling af ædelmetallegering med påbrændt porcelæn som erstatning for lille kindtand i underkæbe, tilpasset og cementeret på vitale tænder: fra 9135,- til 10.635,-

Krone:

Behandlingerne nedenfor inkluderer tilpasning og cementering på tand med levende nerve og er inklusiv røntgenbillede, bedøvelser, beslibning, midlertidig hætte og dokumentation af medicinsk udstyr.

Rodbehandling:

Behandlingerne nedenfor inkluderer den for behandlingen nødvendige bedøvelse, nødvendige røntgenbilleder, udrensning, desinficering af rodkanaler samt tørlægning, rodfyldning og forsegling af rodkanaler ved kanalindgang samt dækfyldning på tyggefladen.

Hård bideskinne:

Økonomisk tilskud til tandbehandlinger:

Hvis du er kontanthjælpsmodtager, folkepensionist eller lignende, har du mulighed for at få dækket udgifterne til din tandbehandling. Det kan enten blive dækket helt eller delvist.

Dette gælder også patienter, som har betydelige dokumenterede tandproblemer grundet sjældne lidelser som for eksempel en kræftbehandling.

Du er velkommen til at ringe til klinikken hvis du er i har spørgsmål. Du kan også læse mere på om økonomisk tilskud til tandbehandlinger her.

Betalingsmåder
Uanset beløbets størrelse afregnes der ved behandlingens afslutning. Vi accepterer Dankort og Visa dankort (ingen udenlandske kreditkort). Der er ikke mulighed for kredit uanset om der er tale om større eller mindre behandlinger.
Prisoverslag
Vi lægger vægt på, at patienten er informeret om den finansielle del, før behandlingens start, således patienten undgår ubehagelige økonomiske overraskelser.